Smart Electric Drive Forum

It is currently Sat Oct 24, 2020 2:38 am

All times are UTC - 8 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Error message on my dash: Malfunction Serv.Req
PostPosted: Wed May 15, 2019 1:33 am 
Offline

Joined: Wed May 15, 2019 1:20 am
Posts: 1
Hi,
Following message showed up on my dash this morning: Malfunction Serv.Req. No warning lights just the message. Looking through the car's manual it says that there's a malfunction in the coolant compressor or in the heating/coolant circuit. My heating and air-con work fine. Anyone else experienced this?
Thanks
Andy


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Error message on my dash: Malfunction Serv.Req
PostPosted: Wed Jun 26, 2019 9:26 am 
Offline

Joined: Wed Jun 26, 2019 9:15 am
Posts: 3
Sorry I cannot help. I have had a "malfunction" displayed on my 2014 lately when I plug into a level 2 commercial charge station. I walk away and when I return usually in an hour is has charged and the message is gone; but, then the car won't start and displays
"drive system engine off". I then have to wait 20 to 40 minutes before the car will start. I will most likely bring it in to my MB dealer soon but I don't hold out much hope they will know what is wrong.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 8 hours [ DST ]


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
cron
© Smart Electric Drive Forum - part of the MyElectricCarForums.com Group